Förskola


Alla barn är speciella individer och det går inte bara att ställa alla barn framför kameran och ta en bild. Det vet vi på Bildi Skolfoto och PJ Foto. Istället har vi flerårig erfarenhet av fotografering och pedagogik och vi vet vad som krävs för att kunna fånga barn på bild. Vårt mål är att fånga barnens personlighet på bild och skapa minnen för livet. En skolfotografering är ett möte mellan fotograf och individ och vi vill att detta ska vara ett trevligt och lärorikt möte för alla inblandade.

Hos oss sker påseendet online vilket innebär att vi inte skickar ut bilder till påseende till målsman. Istället får kunden själv beställa precis de bilder hen själv vill ha. Har man flera barn på förskolan kan man blanda bilder olika på barnen på ett bildark eller i ett bildpaket.

Vi på Bildi Skolfoto och PJ Foto lägger stor vikt vid att fotograferingen ska ta så lite tid som möjligt från er verksamhet. Vi har lång erfarenhet av skolfotografering och erfarna fotografer vilket gör att fotodagarna kan flyta smidigt. Efter fotograferingen sköter vi all hantering gentemot målsman och ni får era bilder levererade i print samt digitalt.

Vid fotograferingen tar vi gruppbilder samt 4-5 olika bilder på varje barn. Efter ett par dagar kan föräldrarna ta del av sina barns bilder på vår hemsida genom en unik kod som vi skickar via SMS eller e-post. Föräldern beställer endast de bilder de vill ha, och kan blanda olika bilder inklusive syskonbilder i något av våra olika bildpaket, eller endast beställa enstaka bilder om de föredrar det. På så sätt klaras påseendebiten av på nätet vilket innebär att vi undviker onödig bildproduktion, returer, utskick samt onödiga avgifter.

Bildi Skolfoto och PJ Foto innebär en större valfrihet för barn och föräldrar, men kanske viktigast av allt så påverkar vi miljön mindre än traditionellt skolfoto. Förskolan får en erfaren fotograf då flerårig erfarenhet av skolfotografering är ett krav hos oss. Efter fotograferingen får förskolan arkivmaterial digitalt och i print helt utan kostnad.

SER och Konsumentverket

Vi är medlem i Sveriges Elevfotografers Riksförbund (SER) som är branschorganisationen för Sveriges Skolfotoföretag. Vi på Bildi Skolfoto och PJ Foto följer både konsumentverkets regler samt SERs egna branschetiska regler. För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga med oss! Läs mer här!