Referenser


Efter många olika fotofirmor som inte har fungerat har vi nu äntligen hittat rätt. Jättefin skolkatalog med trevliga ögonblicks- och miljöbilder. Fotografen kan verkligen fånga barnen.

Eva Dahlberg, Ängdala Skolor i Höllviken

—————————————————————————

Hej  Jag vill bara säga att jag älskar ert system med fotografierna, att jag själv får möjligheten att välja det foto som jag anser vara bäst på mitt barn. Fotografen har gjort ett beundransvärt jobb. Önskar att ni varit på grundskolan och fotograferat också, så att fotot på sonen blivit lika bra som på dottern.  Jag är supernöjd. 10 av 10 möjliga stjärnor!

Tusen tack  Med vänlig hälsning Martina – Vindögatans förskola

—————————————————————————

Jag måste ge er bara ett stort beröm.

Alla på dagis och skolan pratar om att ni är duktiga och att det är härligt att man kan välja alla bilder själv. Allt fungerar smidigt och mycket, mycket bättre än alla de andra fotografer som vi hade under skolans gång.

Ni får en stor +++++++++ från mig.  Ha en bra dag!

Gerda

—————————————————————————

Hej Bildi Skolfoto!  Tack för en superbra sida och ett profsigt sätt att beställa på! Blev riktigt imponerad.  Om det var du som tog bilderna så vill jag även säga tack för ett superjobb med barnen, du var jätteduktig.

Mvh// Anna Lenander

—————————————————————————

Hej! Wow vilka härliga bilder! De var verkligen värda att vänta på!

Mvh Sara Görefält, mamma på Linsbo i Bara :)

—————————————————————————

Tack för de fina bilderna på mina barn. Har aldrig tidigare sett så bra klassfoton förr. Även bott i USA där fotografering är i hög klass. Bilderna är som tagna ur en modelportfolio.

Anna Gahnstedt

—————————————————————————

Hej,

Först skulle jag bli glad om ni kunde framföra till fotografen VILKA FANTASTISKT FINA BILDER HAN/HON TAGIT!

Roligt att se att man vågar lämna det ”traditionella porträttsfotot” lite.

Mvh Jenny

—————————————————————————

Nu har jag varit i kontakt med rektorn på förskolorna o hon har tagit upp det i föräldragruppen. De fortsätter också gärna att anlita dig som fotograf. Både föräldrar och personal hade bara gott att säga om dig. De tyckte du var duktig med barnen o de var nöjda både med foto o katalogen. Ha det bra!

Mvh Anna Fagerberg

—————————————————————————

Måste bara säga Tusen tack för de underbara bilderna, vi är väldigt glada över dem. Och kalendern är helt fantastiskt, ni är verkligen professionella på detta.

MVH Hoda

—————————————————————————

Vi fick så fina dagisfoton på mina två barn genom er i fjol! I år har vi fått lika fint foto på killen, fantastiskt jobb! Tyvärr har min flicka fått riktigt tråkiga foton genom skolan. Kan man komma till er för fotografering av henne också?

Vänliga hälsningar Annika Jögi

—————————————————————————

Ännu ett år med fantastiska bilder på vår son! Man blir så innerligt glad!!!

Med vänliga hälsningar, Gordana Labuda

—————————————————————————

Jag vill bara tacka för de jättefina bilderna ni tog på mina barn på dagis på Mariebo i Marieholm. Ni är jätteduktiga och jag är mer än helnöjd! TACK!

Hälsningar Kristina

—————————————————————————

Hej, Igår fick vi våra bilder från dagis, som ni har tagit, hemskickade i lådan. Jag känner bara att jag måste säga hur fina de är! Ni tog bilderna förra året också, och de är de finaste av alla dagsibilder som jag jämfört med. Och mina barn är förstås sötast i stadsdelen. Precis så vill jag ha det! Tusen tack för väl utfört arbete!!! Trevlig helg!

Åsa Jönsson

—————————————————————————

Vill bara sända ett par rader efter att ha fått katalogen, min 8-åring slet upp kuvertet och sa:

– Herrejösses så fin fotokatalog så fin har den aldrig varit innan! (efter att ha tittat i hela tyckte han fortfarande att den var jättefin men var lite besviken att inte han blivit fotograferad på skolgården)

Vi andra kunde bara hålla med,  den skiljer  sig från de vi har haft innan. Ett stort plus är att få både kort och katalog så snabbt, katalogen väntade inte jag mig på ett par veckor ännu. (ifjol kom fotona i mitten på november!)

Vad beträffar korten på ungarna så är dom bra, speciellt syskonbilden,

Har hittills bara hört positivt om fotograferingen, från personal och elever.

MVH Helena Tykesson

—————————————————————————

Hej!  Vi blev SÅ nöjda med syskonkorten!!  Er hemsida är bra och lätt att förstå! Tacksamt att man kan välja olika foto på ett och samma ark!  Tack för denna gången! Hoppas ni kommer tillbaka nästa år!

Mvh Desirée Nilvärn

—————————————————————————

Hej Bildi! Nu har vi fått både foto o fotokatalog o jag vill bara passa på att säga att fotona blev kanon o katalogen var jättefin. Väldigt trevligt med bildkollage i katalogen. Jag har bara hört gott om dig från barn o personal (tänkte det kunde va kul att höra). Ha det gott!

Mvh Anna Fagerbarg

—————————————————————————

Min dotter har tagit foto på förskolan, stort beröm till er, vilka fantastiska bilder!!!Även gruppbilden blev så bra.

Många hälsningar från en jättenöjd mamma

—————————————————————————

Vill bara tacka så mycket för de vackra dagisbilderna som blev tagna på våra 3 barn på Ajma Nyckelpigan i Tomelilla. Vilken kvalitet! Vackert ljus och underbar skärpa och barnen ser så avslappnade ut. Är själv intresserad av fotografering och fotar allt som kommer i min väg. Egentligen är jag inte så förtjust i sk. studiobilder men dessa fick mig att ändra uppfattning :)

Mvh Angelika – Mollie, Emma och Henry Daniels mamma.