Företag


PERSONALFOTOGRAFERING PRODUKTFOTOGRAFERING


Fräscha upp hemsida eller marknadsmaterial med nya bilder på era medarbetare. Skapa relationer genom visitkort med bilder på – ansikten är lättare att komma ihåg än namn. Vi tar professionella bilder på er personal i studio eller i er naturliga miljö. Låt er personal komma till vår studio eller låt vår studio komma till er. Varför inte passa på att även ta en samlad bild på hela personalen.Du vet hur bra din produkt är och du vet hur mycket nytta din kund har av just DIN produkt. Nästa steg är att lyckas förmedla detta värde till kund. Detta värde förmedlas definitivt inte av en grå bild tagen i en tråkig kontorsmijö. Låt oss hjälpa din produkt att skina!
EVENTFOTOGRAFERING VERKSAMHETSFOTOGRAFERING

 

Mässa, konferens, gala eller julfest – vi förevigar ert event! Vi är med er på plats och enligt ert önskemål fotograferar vi gäster, mingel, detaljer och de stora händelserna.

Fånga hjärtat av er verksamhet på bild. Genom att komma in i verksamheten kan vi fånga er och era medarbetare i riktiga och iscensatta situationer. Ni får möjligheten att i er egna miljö visa upp det ni gör bäst på ert företag.

Vill du veta mer om våra olika typer av fotograferingar, boka fotografering eller begära offert – kontakta Kajsa på 0723 277 233 eller maila till info(at)pj-foto.com