Om Bildi & PJ


Vi på Bildi och PJ har bra koll på tekniska prylar som kameror, blixtar, ljussättning och bildbehandling. Men vår bästa egenskap är nog hur vi bemöter individen framför kameran. Visst har det hjälpt att vi flängt runt och fotograferat tiotusentals barn och vuxna, men i grund och botten handlar det om att vi gillar människor. Vårt mål är alltid att få dig bekväm framför kameran och att du ska få en bild du är nöjd med.

SKOLFOTOGRAFERING

På Bildi och PJ har vi många års erfarenhet av skolfotografering vilket gör att vi alltid kan leverera snygga, välkomponerade bilder och professionella, personliga skolkataloger. Vi ställer höga krav på kvalité och alla bilder framkallas på ett professionellt fotolabb. Förutom riktigt schysta bilder strävar vi efter ett nära samarbete där vi alltid sätter kundens önskemål i centrum. Vår ambition är ett nära och långsiktigt samarbete med stort engagemang.

Våra fotografer vet att det kräver ett visst engagemang och en speciell pedagogik för att kunna ta bra bilder på barn i alla åldrar. Alla barn ska få sin tid och vårt mål är att fånga barnets personlighet på bild. Den perfekta bilden är inte alltid det perfekta leendet utan vi gillar bilder med personlighet, humör och fångade ögonblick. Vi trivs bra i skolmiljön och har bra hand om både barn, elever och personal.